9 Okt. 2015, De vinyl release en wat we nog kunnen herinneren…

 

Opbouwen en soundchecken. Ging verassend vlot. Daarna samen fantastisch gegeten van Ana’s gerechten.

Spacebar uit Hellevoetsluis speelde een mix van alternatieve americana meets the pixies on methadon. Een van de gitaristen had zich verkleed als alien. Een opmerkzame, flauwe, bezoeker opperde om de bandnaam om te dopen tot ‘cameltoe aliens’. Ik vond ze super tof.

Toen wij, Choco, ik heb gisteren de live opnames gemixt in de EX3MO studio.. Best aardig, ging eigenlijk wel ok. Tja, wat moet je eigenlijk over jezelf opscheppen? Aan tafel! Cynthia heeft een eenvoudige video geschoten van de show dus binnenkort gaan we die 2 samenvoegen tot 1 geheel.

Black Tarantula als derde, met de taak om de voetjes van de vloer te krijgen. Ik heb er weinig van meegekregen maar wat ik hoorde klonk als vanouds en als een klok.

De after in de WW, woohoow! DJ Foxy Roxy en DJ Koekie zette de kroeg in vuur & vlam. Er werd gedanst, gedronken, gezoend en gepraat. Alles bij elkaar een Top avond. Moeten we nog eens doen.