T-Shirt op maat en kleur Bestellen.

Choco gaat nieuwe T-shirts produceren! De vorige batch is al weer 3 jaar oud en bovendien uitverkocht. We willen iedereen de gelegenheid geven zijn favoriete kleur en maat te bestellen. De shirts kosten 15 euro per stuk. Ja, prijzig, maar ze zijn fair trade geproduceerd. Dat wil zeggen, geen kinderarbeid in een of ander derde wereld land en door een lokale drukker bedrukt. Top kwaliteit! Kook was? Wasdroger? Dit shirt kan het allemaal aan! Je kan kiezen uit een witte of een zwarte opdruk. Heren of dames shirt. Hier twee voorbeelden:

heren & dames voorbeeld shirt:

De volgende link brengt je naar de fabrikant van de shirts. Hier kan je je favoriete kleurtje uitzoeken:

Herenshirt:
https://www.stanleystella.com/nl-be/creator-sttu755

Dames shirt:
https://www.stanleystella.com/nl-be/vrouwen/stella-wants-sttw028

Dusss… Hoe kan je dit prachtige textieltje bestellen? Stuur een mail naar shirt@choco.church met je gewenste model, maat & kleur. Hierna nemen wij contact met je op over hoe en wat. Simpel toch?

Er is een maar… Bij geen behoefte of te weinig bestellingen, geen shirts! Je hebt niet van tevoren betaald dus je bent in dat geval alleen maar blij gemaakt met een dooie mus.. We willen ongeveer 35 shirts in de voorverkoop slijten. Moet kunnen! Dus.. Als je dit shirt graag wil dragen? Spoor dan al je vrienden aan er 1, of meer te bestellen!

Groeten van het Choco team!